keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aamupalat Barcelonassa

Yövyimme Barcelonassa hostellissa, johon ei sisältynyt aamupalaa. Tästä johtuen söimme aamupalan aina jossain kahvilassa vanhan kaupungin tuntumassa. Tämä osottautui aika kivaksi vaihtoehdoksi, sillä hotelleissa aamupalat ovat aamusta toiseen samat, mutta eri kahviloissa voi valita eri vaihtoehtoja oman mielen mukaan.

Lennon myöhäisestä saapumisajankohdasta johtuen yövyimme ensimmäisen yön Gironan lentokentän lähellä olevassa hotellissa ja siellä otimme viikon aikana ainoan aamupalamme. Aamupala maksoi 8€ ja se oli ihan ok, mutta ei sitäkään olisi jaksanut syödä joka aamu + en maksanut kertaakaan kahvilassa aamupalasta 8€:a eli periaatteessa oli halvempaa ostaa aamupala kahvilasta hotelliaamiaisen sijaan.
Monesti otin aamupalaksi maitokahvin ja croissantin, jotka maksoivat 1,60€ - n. 5€. Eli aamupalaan ei pahemmin rahaa tarvinnut tuhlata.
Maitokahvi ja croissant
 Tässä toinen aamupala, jota söimme. BTW, jos tilaat Barcelonassa "hot chocolate", niin et saa kaakaota vaan tuota kuvassa alla olevaan paksua lämmintä suklaavanukkaan tapaista juomaa :D
 Tämä oli myös aivan ihana vaihtoehto aamupalalle, nimittäin La Ramblalla sijaitsevassa La Boqueria-kauppahallissa myytiin valmiiksi pilkottuja hedelmiä, tuoreista hedelmistä tehtyjä smoothieita ja kaikenlaisia pähkinöitä.
Ostimme pilkottuja hedelmiä, jotka maksoivat n. 2€-4€ ja maailman parhaita pistaasipähkinöitä (kuvassa oleva pussi maksoi 2,60€ eli ei mitään halpaa, mutta hitto että olivat hyviä!). Otimme hedelmät ja pähkinät mukaan rannalle ja söimme siellä aamupalan muutamana aamuna.
 Tästä annoksesta piti ottaa kuva ihan vain siksi, että se oli halvin aamupala, mitä söin viikon aikana, 1,60€:
Kahvi ja croissant
- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti