tiistai 31. heinäkuuta 2012

Mökkimaisemia

En yhtään ihmettele, että suomalaiset rakastavat viettää aikaa mökeillään ja nykyisin rantamökkien hinnat ovat ihan pilvissä. Kyllä minäkin näistä maisemista olisin valmis maksamaan jotain hieman suurempaa:










- Toe

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tapetin irroitusta makuuhuoneen seinistä

Tältä makuuhuone näytti ennen tapettien poistoa...:


...Ja tältä se näytti tapettien poiston jälkeen, heh:
Seuraavaksi siivous ja pohdintoja tuleeko tilalle maalia vai tapettia vai molempia eli yksi tehosteseinä tapetilla ja loput maalaten.

Tulipa tuossa tapettia irroitettaessa ensimmäinen työhaaverikin:
Ei kannata ostaa halpoja työkaluja, niillä loukkaa vain itsensä. Tosin pakko varmaan jatkossakin ostaa melko edullisia työkaluja, kun ei mihinkään parhaimpaan laatuun ole varaa tällä hetkellä.


- Toe

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ostoksia uuteen kotiin

Ostin tähtimaton Askosta (69€ alennuksessa) ja lampun Ikeasta (Knappa-merkkinen, 19,95€). En vielä ole päättänyt mihin nämä sijoitan, mutta luultavasti lamppu tulee olohuoneen tai eteisen kattoon ja matto tulee olohuonen tai makuuhuoneen lattialle.


Ostin myös muutamia remonttivälineitä, kuten esim. tikapuut ja tapetin irroitusainetta jne.. Tästä se remontti alkaa!

- Toe

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Krapula lihottaa!

Sitä sanotaan aina, että alkoholi lihottaa ja tottahan sekin on. Mutta tätyy kyllä sanoa, että minua lihottaa kaikkista eniten se mitä syön seuraavana päivänä krapulassa... Tässä tämän päivän aamupalani:

Yök! Pelkkä ajatuskin siitä, että söin nuo tosiaan aamupalaksi tänään, ällöttää. Aina sitä ei vain osaa ajatella kroppaansa, vaan pelkästään mielitekojaan..

Nooh saa sitä välillä herkutellakin (mutta aamupalaksi?!?!? :D )

- Toe

Mamissa syömässä

Olin eilen kavereideni kanssa Mamissa syömässä ja oi että oli hyvää ruokaa. Minä söin ankkaa:
Parasta ankkaa, mitä olen koskaan syönyt! Annoksessa oli ankan lisäksi maa-artisokkapyrettä, herkullinen kastike  ja kasvislisäke, jossa oli porkkanaa, perunaa, sipulia, jotain salaattia (...?) ja cashew pähkinöitä. NAM!

Tämän kokemuksen pohjalta voin lämpimästi suositella kyseistä ravintolaa kaikille. Ruokalista on melko suppea, mutta sitäkin herkullisempi! Palvelu pelasi myös hyvin ja paikka oli viihtyisä.

- Toe

Kuuman kesäpäivän parhaat kaverit

Ihanaa, että kesä on viimeinkin täällä! Ulkona on todella kuuma, mutta mikäs sen parempaa. Näiden avulla auringosta jaksaa nauttia hieman kauemmin:
Pitää juoda paljon vettä ja suihkupullolla voi hieman viilentää itseään auringossa. Kesä <3


p.s. muistakaa käyttää myös aurinkorasvaa! ;)

- Toe

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hämmentäviä shoppailureissuja rautakauppoihin

Kävin tuossa muutama päivä sitten K-raudassa katselemassa kaikenlaisia työkaluja, mitä tulen tarvitsemaan asuntoni remontissa. Ihmettelin suuresti, kun näin kyseisen kaupan hinnat, esim. akkuporakoneet olivat kohtuuhintaisen merkkikello hintaisia ja siitä ylöspäin! Kumman haluaisin enemmän kellon vai akkuporakoneen..? Hmmm.. :D

No sillä kerralla lähdin kaupasta tyhjin käsin ja järkyttyneenä siitä, miten paljon remonttiin tulee rahaa kulumaan. Töissä päivittelin K-raudan hintoja ja avuliaat työkaverini neuvoivat minut Biltemaan ja Tarjoustaloon. Sieltä kuulemma saa paljon edullisemmin remonttityökaluja. Meninpä sitten noista kahdesta kaupasta ostelemaan "jotain" (hieman vailla suunnitelmaa..) mitä kuvittelin tarvitsevani remontointiin, ja matkaani tarttui seuraavat tuotteet:
Maalipensseleitä, vatupassi, suorakulma, maalausvälinesarja

Täytyy sanoa, että olen täysin aloittelija tämän tyyppisissä ostoksissa ja joudun vielä varmaankin monesti ihmettelemään, mitä kaikkea sitä tarvitseekaan ostaa, jotta voi tapetit irroittaa seinistä, maalata seinät ja vaihtaa laminaatti lattiasta, + tehdä muita pikku remonttihommia... :D Mutta eiköhän sitä vähitellen opi tekemääm fiksuja ostoksia, ja oikeista paikoista, ettei ihan konkurssiin joudu tämän remontin kanssa ;)

Ajatuksen tasolla remonttiterveisin:
- Toe

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Portia de Rossi ja uusi hiustyyli

Lueskelin tuossa Iltalehteä ja löysin jutun Portian de Rossin uudesta lyhentyneestä hiustyylistä. Pakkohan sitä linkkiä oli painaa ja katsoa, millainen tukka Portialla nykyään on.
Portia de Rossi. Kuva Iltalehden sivuilta.
Jos minulta kysyttäisiin kuka julkkis tuossa kuvassa on, vastaisin, että Cameron Diaz! Portia näyttää aurinkolasit päässä ihan Cameron Diazilta. En tiedä millainen tukka Cameron Diazilla on nykyään, mutta joskus hänellä ainakin on ollut ihan samanlainen kampaus kuin Portialla nyt.

Portia on aina kaunis, mutta ehkä minä henk. koht. tykkäsin enemmän niistä klassisen kauniista pitkistä kutreista, mitä Portialla oli aiemmin. En ylipäätänsä pidä lesbostereotypioista, joiden mukaan kaikilla lesboilla on lyhyt tukka ja äijämäinen tyyli. Toivoisinkin, että jatkossa tulisi enemmän julkisuuteen naisellisia kauniita lesboja! :)

Koko Iltalehden jutun näet täältä.


- Toe

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lenkillä töiden jälkeen

Kävin lenkillä heti töiden jälkeen ja olo oli tosi nuutunut. Tuntui etten jaksa juosta ollenkaan (vaikka kyllä juoksinkin aina välillä). Juoksin tasan samalla reitillä kuin viimeksi, mutta oudosti Sports Tracker on mitannut matkaan 300 metrin eron... No joka tapauksessa ihmettelin kuinka viime lenkin aika on noin samoissa kuin tämän lenkin. En kai sitten ihan niin vähän juossutkaan, vaikka olo olikin tosi vetämätön. Kaloreita kului viimeksi n. 50 enemmän. Välillä tällaisiakin lenkkejä.


- Toe

Äiti ja tuleva muutto

Tein tänään töitä etänä kotoota käsin (tai siis vanhempieni kotoota käsin) ja yhtäkkiä äiti toi huoneeseeni mansikoita ja sanoi: "Näin hyvä palvelu täällä on" :) 
Eihän täältä halua muuttaa pois ollenkaan, vaikka onkin ihana puutaloasunto odottamassa remontoijaansa!

Äiti <3

- Toe

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Avaimet omaan kotiin

Siinä ne nyt sitten on, avaimet mun ikiomaan kotiini:
Tästä alkaa sitten remontointi. Hieman jo revin tapetteja seinältä, kun kävimme asunnollani tänään vanhempieni kanssa eli seinät pitää ainakin laittaa uudestaan! :D

- Toe

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Uutta musiikkia Pinkiltä!

Pink on lapsensa syntymän jälkeen julkaissut taas uutta hyvää musiikkia. Tässä Pinkin uusin kappale:



Pink on mahtava artisti ja vaikuttaa henkilönä niin huumorintajuiselta ja sarkastisen hauskalta, että olen aina pitänyt hänestä olipa kyse haastatteluista, musiikkivideoista tai live-esiintymisistä. Pink sanoo asiat suoraan ja ottaa kantaa vaikeisiinkin aiheisiin. Just the way I like it!

Olen ollut 2 kertaa Pinkin keikalla ja voin sanoa, että Pink on aivan mielettömän hyvä esiintyjä ja hänen showt ovat upeita! Hän todellakin osaa ottaa yleisönsä ja tekee showta koko sydämellään. Pink on yksi niistä artisteista, jonka Suomen keikkaa en missaisi mistään hinnasta! :)


- Toe

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lenkki ja jännittävää odotusta

Kävin tänään yksin lenkillä ja juoksin lähes koko matkan. Olin ihan loppu lenkin jälkeen, mutta hyvä olo siitä silti tuli :)

Huomenna on siskoni polttarit, joita olemme suunnitelleet jo useamman kuukauden ajan. Toivottavasti säät suosivat ja kaikki menee suunnitelmien mukaan! Jännää!

- Toe

Muutama kuva lintsiltä

Kävin pikaisesti muutamassa laitteessa Linnanmäelläkin Sea life käynnin yhteydessä. Kuvia Linnanmäeltä:





- Toe

Päivän top 5: Tämän hetken parhaat radiossa soivat kappaleet

1. Adam Lambert - Never Close Our Eyes


2. Jesse Kaikuranta - Vie mut kotiin


3. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe


4. Loreen - Euphoria


5. The Rasmus - I'm a Mess


- Toe

Mitä ihmettä Perez Hiltonille tapahtui?

Perez Hilton ennen:

Perez Hilton nykyään:
Kuvat lainattu

Okei, hän on selvästi laihtunut ja harrastanut paljon liikuntaa, mutta lähinnä ihmettelen miksi hänen nänninsä roikkuvat rintalihasten reunamilla ja puoliksi alapuolella..? Johtuuko tämä jostain vatsan kiristysleikkauksesta vai mistä? En siis tiedä onko Perez käynyt kirurgin veitsen alla vai ei. Ihan kuin laihdutus/kuntoilu/kehon muokkaus -into olisi mennyt hieman liian pitkälle ja mietin onko tuo tehty terveellisin keinoin?

Noh jokainen tyylillään, en tuomitse ;)

Perez Hiltonnin kuuluisan julkkisblogin löydät täältä.


- Toe

torstai 19. heinäkuuta 2012

Kävelylenkki

Kävin tänään kävelylenkillä. Puolitoista tuntia kesti tarpoa 8 kilometrin matka. Toisaalta en kyllä pitänyt mitään kiirettä kävelemisessä ja pysähdyin välillä ottamaan kuvia ;) Oli ihanaa kävellä rauhassa, nauttia auringonpaisteesta ja katsella vastaani juoksevia kuntoilijoita.


Tässä muutamia kuvia, mitä nappasin lenkin varrelta:





- Toe

Sea life

Voin vain unelmoida, että joskus pääsen USAan ja Sea Worldiin, mutta sillä välin on kiva käydä Helsingin Sea lifessa katselemassa mereneläviä:














Paljon hienoja kaloja, mutta vähän onnistuneita valokuvia, sillä Sea lifessa ei saa käyttää salamavaloa, etteivät kalat häiriinny.

- Toe

Päivän top 5: Tärkeimmät ominaisuudet tulevassa kumppanissani

Sillä ei niinkään ole väliä seurustelenko tulevaisuudessa miehen vai naisen kanssa, mutta seuraavat asiat pitäisi olla kohdillaan, jotta voisin kuvitella viettäväni pidemmänkin ajan tämän henkilön kanssa:

1. Rehellisyys ja luottamus
Minusta rehellisyys ja luottamus on kaikkien suhteiden perusta ja olen ainakin itse täysin kykenevät avoimeen, luottamukselliseen ja rehelliseen suhteeseen, joten odotan sitä myös toiselta osapuolelta. Mikään ei pilaa parisuhdetta yhtä nopeasti kuin valehtelu ja pettäminen, ja kenenkään ei tarvitse sellaista sietää. Eli toivon löytäväni luotettavan ihmisen, joka kunnioittaa minua sen verran ettei tee mitään edellä mainittua ;)

2. Hauskuus
En voisi olla ihmisen kanssa, joka ei olisi yhtään hauska, edes tahattomasti. Ihmiseen, joka saa sinut nauramaan, on helppo rakastua, hänen lähellään on parempi olla ja hän luo ympärilleen positiivista energiaa, mitä minä perusnegatiivisena luonteena ainakin tarvitsen.

3.Huomioiminen
Jokainenhan haluaa olla oman elämänsä prinsessa, joten pieni huomioiminen silloin tällöin ei ole yhtään pahitteeksi. Lisäksi parisuhteessa toiselle osapuolelle hyvän olon tuottaminen tuottaa yleensä myös itsellesikin kivan tunteen.

4. Kunnianhimo
Mielestäni kaikilla ihmisillä pitäisi olla hieman kunnianhimoa. Haluan itselleni kumppanin, josta voin olla ylpeä! Haluan myös, että tämä ihminen ei vain tyydy kaikkeen tylsään ja tavalliseen, vaan tavoittelee sopivassa määrin tähtiä aina silloin tällöin :)

5. Ulkoiset tekijät
Minä henk. koht. pidän söpöistä ihmisistä, joten oletan, että tulevalla kumppanillani pitää olla söpöjä ulkoisia piirteitä tai söpöjä luonteenpiirteitä. Kumppanin pitää myös tuoksua hyvältä ja noin ylipäätänsä parisuhteessa pitää tuntea vetoa toista osapuolta kohtaan. Jos vetoa ei tunne, kutsutaan sitä ystävyydeksi ;)
Kuva lainattu

Eipä tässä viiden listassa pysty kaikkia toivottuja ominaisuuksia kertomaan ja oikeastaan niitä on hieman tyhmä edes listata. Tärkeintähän on, että löydän kumppanin joka tekee minut onnelliseksi ja jonka minä pystyn tekemään onnelliseksi. It's simple as that! :)

- Toe

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ellen DeGeneres ja JCPenney

Tämä video on pakko nähdä! Ellen Degeneres puolustaa omaan mahtavaan tyyliinsä hänen oikeuttaan olla JCPenneyn keulakuvana, vaikka hän onkin homoseksuaali. Älytöntä, että sitä edes tarvitsee puolustella, mutta maailmassa on valitettavasti vielä liian paljon ahdasmielisiä ihmisiä.. Järjestö nimeltään "Million moms" vastustaa JCPenneyn valintaa ja väittää, että JCPenney menettää asiakkaita tällä valinnallaan. Toivon niin paljon, että JCPenneyn myyntiluvut lähtevät kasvuun tämän "kohun" saattelemana!



Ihana video ja superhauska Ellen! <3

- Toe

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lenkki

Käytiin sunnuntaina lenkillä H:n kanssa. En pystynyt lataamaan harjoitusta nettiin sunnuntaina, koska Sports Trackerin nettisivuilla oli huolto käynnissä. Ja nähtävästi onnistuin lataamaan huoltokatkosta johtuen sunnuntaisen lenkin kahdesti palveluun jälkikäteen. No eipä se mitään haittaa. Sunnuntain lenkki tehtiin puoliksi juosten ja puoliksi kävellen, mutta nähtävästi vauhti oli hieman kovempi sunnuntaisella lenkillä (7,99km/h) kuin viimeksi lenkillä isäni kanssa (7,18km/h).

Kyllä sitä vain lähtee helpommin lenkille jos saa itselleen lenkkiseuraa!

- Toe

Päivän top 5: Kauniita maisemakuvia

Joskus on kiva katsoa kauniita kuvia, olkoon ne sitten valokuvia, piirrettyjä kuvia tai mitä tahansa. Nämä ovat upeita:

1. 
 2.
 3.
 4.
 5.
Kuvat lainattu.


- Toe