maanantai 2. heinäkuuta 2012

Välineurheilusta

Välineurheilu on parhaimmillaan sitä, että aloittaa jonkun uuden kalliin harrastuksen, ostaa kaikki hienot välineet heti omaksi, ja sitten huomaakin parin viikon kuluttua, että eipä tämä ollutkaan mun juttu. Sitten uudenkarheat urheiluvaatteet/välineet pölyyntyvät komerossa, kunnes joskus parin vuoden päästä ne myydään pilkkahinnalla kirpparilla, koska ne vievät turhaa tilaa kaapissa.


Välineurheilu voi myös olla sitä, että käyttää kaikki ylimääräiset rahansa ja vähän muitakin rahoja johonkin tiettyyn harrastukseen. Ei riitä, että saa ilon itse harrasteen harrastamisesta, vaan se pitää tehdä parhailla välineillä ja parhaissa vaatteissa. Ja aina pitäisi ostaa joku hieman uudempi ja hieman parempi lisäosa tai muu harrastukseen liittyvä tilpehööri.


Noh vaikka välineurheilu voikin mennä hieman yli kuten tuossa yllä mainitsin, on myös mielestäni tervettä ja kannustavaa välineurheilua, jonka ehkä arvasittekin noista kuvista tekstin välissä ;) Olen nyt tykästynyt lenkkeilyyn. Juoksin jonkin aikaa vanhoilla aerobickengilläni, mutta sitten päätin, että on parempi panostaa juoksukenkiin, kuin kärsiä nilkka- ja polvivammoista. Ja ei se yhtään haittaisi, jos ne myös näyttäisivät kivalta. Ostin kunnon kengät ja ne toivottavasti kestävät monta vuotta ja säätä (Goretex-juoksukengät kun ovat).


Nämä kengät löysin viimein Intersportista ja se oli pienen työn ja tuskan takana, sillä juoksukengät ovat normaalisti todella rumia ja värikkäitä. Juoksukengissä on melkein harvinaista, että ne ovat mustat. Mutta joka tapauksessa pointtini oli se, että jos nämä ihkut kengät saavat minut harrastamaan entistä innokkaammin lenkkeilyä, ei haittaa yhtään, että tässä on hieman välineurheilun makua ;)


- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti