perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hämmentäviä shoppailureissuja rautakauppoihin

Kävin tuossa muutama päivä sitten K-raudassa katselemassa kaikenlaisia työkaluja, mitä tulen tarvitsemaan asuntoni remontissa. Ihmettelin suuresti, kun näin kyseisen kaupan hinnat, esim. akkuporakoneet olivat kohtuuhintaisen merkkikello hintaisia ja siitä ylöspäin! Kumman haluaisin enemmän kellon vai akkuporakoneen..? Hmmm.. :D

No sillä kerralla lähdin kaupasta tyhjin käsin ja järkyttyneenä siitä, miten paljon remonttiin tulee rahaa kulumaan. Töissä päivittelin K-raudan hintoja ja avuliaat työkaverini neuvoivat minut Biltemaan ja Tarjoustaloon. Sieltä kuulemma saa paljon edullisemmin remonttityökaluja. Meninpä sitten noista kahdesta kaupasta ostelemaan "jotain" (hieman vailla suunnitelmaa..) mitä kuvittelin tarvitsevani remontointiin, ja matkaani tarttui seuraavat tuotteet:
Maalipensseleitä, vatupassi, suorakulma, maalausvälinesarja

Täytyy sanoa, että olen täysin aloittelija tämän tyyppisissä ostoksissa ja joudun vielä varmaankin monesti ihmettelemään, mitä kaikkea sitä tarvitseekaan ostaa, jotta voi tapetit irroittaa seinistä, maalata seinät ja vaihtaa laminaatti lattiasta, + tehdä muita pikku remonttihommia... :D Mutta eiköhän sitä vähitellen opi tekemääm fiksuja ostoksia, ja oikeista paikoista, ettei ihan konkurssiin joudu tämän remontin kanssa ;)

Ajatuksen tasolla remonttiterveisin:
- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti