sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Päivän top 5: Parasta festareissa

Ruisrockin parhaillaan ollessa käynnissä, päätin tänään tehdä top 5:n festareiden parhaista paloista.

1. Festarifiilis!


Mistään ei saa samanlaista fiilistä kuin festareilta! Lämpö, aurinko, musiikki, iloiset ihmiset, superkalliit myyntikojut, sekalaiset asusteet, rusketusrajat, eturivissä pomppiminen, täysillä mukana laulaminen, picnic viltillä loikoilu.... aaah! Festarit kerää kokoon kesän parhaat puolet. Festareille on mukava mennä jo pelkän festaritunnelman takia :)

2. Musiikki


Festareilla kuulee paljon erilaista musiikkia ja monesti jotain sellaista bändiä, mitä ei ole aiemmin kuullutkaan. Jotkut bändit myös soittavat niin hyviä livekeikkoja, että ei vain voi olla tykkäämättä. Festareilta voi helposti löytää uusia suosikkeja itselleen. Itse tykästyin Jukka Poikaan muutama vuosi sitten, koska hänen festarikeikkansa oli aivan ihanan kesäinen ja rento. Siitä tuli vain niin hyvä fiilis, että olen sen jälkeen tykännyt Jukka Pojan musiikista.

3. Iloiset ihmiset


Harvoin näet festareilla surullisia tai vihaisia ihmisiä. Yleinen tunnelma on positiivinen, nousuhumalajohteinen ja avoimen lämmin. Joka paikassa näkee iloisia ja nauravaisia ihmisiä. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli.

4. Alkoholin salakuljetus 


Tämä pitää tehdä ihan vain periaatteen ja jännityksen vuoksi! :D Arvostan festareita, joihin saa tuoda omat juomat muovipulloissa alueelle (onko sellaisia edes enää...??), mutta suurimmassa osassa festareita tämä on ehdottomasti kiellettyä, joten täytyyhän sitä sääntöä hieman kiertää. Olen kuullut mitä hölmöimpiä tapoja salakuljettaa alkoholia alueelle ja yhtä hölmöä tapaa olen itsekin kokeillut: Salakuljetin rintsikoissa vihreää likööriä pakastepussissa ja minulla oli päällä valkoinen paita. Selvisin juuri ja juuri alueelle ja bajamajaan ennen kuin likööri tuli ulos pakastepussista... Helpointahan on vain laittaa viinaa vesipulloon tai muuta juomaa mustaan Battery-pulloon, ei kannata tehdä asioista liian hankalia ;D

5. Kaikki se muu ohjelma!
Kuvat lainattu


Festareillahan on aina benji-hyppyä, sumopainia, jätti nyrkkeilyhanskoilla nyrkkeilyä, ja ties mitä tikkaiden kiipeilyä ja muuta hölmöä (maksullista) aktiviteettia. On hauska katso, kun ihmiset pikkusievässä painivat sumopainia tai yrittävät kiivetä narun varassa olevia tikkaita ylös.

Festarit <3


- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti