maanantai 9. heinäkuuta 2012

H:n 30 v. synttärit

H:n omat synttärisuunnitelmansa menivät pieleen (kiitos hänen yhden kaverinsa, jonka kanssa hänen piti järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat). Päätin siis viedä H:n lauantaina Ukko-Pekan Loistokari illallisristeilylle, sillä hän täytti 30 vuotta ja mielestäni sitä piti juhlia... Tässä kuvia risteilyltä:



Ostin H:lle 30 vaaleanpunaista ruusua. Vein ruusut ja lahjat Ukko-Pekkaan sisälle etukäteen, jotta ne olisivat pöydässä valmiina, kun saavumme laivaan.
Ostin H:lle lahjaksi pinkin Ipod Nanon (8gb), pinkin sykemittarin (Juu kyllä, hän rakastaa pinkkiä! :D ) ja Florence and the machinen molemmat ilmestyneet levyt:
Stockan lahjapakkauksessa Florence and the machinen levyt
Kuva lainattu

Kuva lainattu
Tilasin etukäteen pöytäämme myös alkudrinkit ja pullon laivan valkkaria:

Alkuruoka laivalla näytti seuraavalta:
ja oli muuten yllättävän hyvää!
 Höyrylaiva pysähtyi Loistokari nimiselle pikkusaarelle:
Saarella oli 3 metriä pitkä grilli ja aivan mieletön seisovapöytä, joka notkui herkkuja!

 Saarella vietettiin aikaa pari tuntia syöden ja laituritanssien merkeissä :D
Takastulomatkalla liveorkesteri lauloi H:lle onnittelulaulun (koska olin pyytänyt tätä etukäteen), H oli ihan häkeltynyt :)
Risteilyn hintaan ei kuulunut jälkiruokaa, joten olin ottanut mukaani vielä pakastekakun, joka oli risteilyn loputtua juuri sopivasti sulanut ja istuimme jokirannassa ja söimme kakkua. Laitoin kakkuun vielä yhden kynttilän, että H sai puhaltaa sen ja toivoa <3
Unohdin ottaa kuvan ennen kuin aloitimme syömään :D Itse aloitin suoraan kakun keskeltä, sillä emme kuitenkaan kaksistaan jaksaisi syödä koko kakkua eli ei kannata täyttää itseään reunoja syömällä :P

Sellaisen oli meidän risteily. Toivottavasti H sai syntymäpäivän, josta jäi hyviä muistoja :)

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti