tiistai 3. heinäkuuta 2012

Suurin pudottaja ja ihana Jillian Michaels

Minäpä se olen vain kaudesta toiseen koukussa Suurimpaan pudottajaan. Se on todella inspiroiva ja usein myös tunteellinen ohjelma. Vaikka idea on niinkin tylsä, että ihmiset laihduttavat, niin siinä on kyllä osattu tehdä asiasta mielenkiintoinen ja ihmiskohtalot, joita sarjassa on, ovat äärimmäisen koskettavia! Suurin pudottaja on ehdottomasti yksi mun lempisarjoistani.

Joskus kuulin jotain huhua, että molemmat treinerit olisivat ei-niin-heteroseksuaaleja ja nyt ilokseni löysin Jillian Michaelista uutisen pätkän (tosin en tämän sivuston lähteiden aitoudesta tiedä..), jossa puhuttiin Jillianin kumppanista Heidi Rhoadesista ja heidän adoptiolapsesta sekä toisesta lapsesta, jonka Heidi synnyttää heille. Ihana uutinen, löydät sen täältä.

Kuvat lainattu.

Jillian on Suurimmassa pudottajassa todella tiukka traineri ja huutaa paljon kilpailijoille, sekä välillä sanoo melko pahojakin juttuja, mutta hänessä on myös pehmeämpi puoli, joka haluaa ymmärtää kilpailijan sisintä ja sitä syytä, miksi ihminen on ajanut itsensä 200-kiloiseksi. Jillian tuntuu aidosti välittävän siitä, että laihduttajat myös pitävät painon poissa, kun sen ovat kerran saaneet alas. Jillian on aika unelmatreineri ulkoisesti ja sisäisesti ;)

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti