tiistai 3. heinäkuuta 2012

Päivän top 5: Lenkillä

1. Maisemat
Kesäiset maisemat ovat vaan niin kauniita! Niitä voisi katsella tuntitolkulla, mutta kunto ei ihan kestä niin pitkiä lenkkejä :D

2. Mielen nollaus
Lenkkeillessä voi helposti nollata mielensä keskittymällä vain juoksuun ja kauniisiin maisemiin. Jos jokin asia vaivaa tai harmittaa, voi sen harmistuksen voimin puristaa hieman kovempaa ylämäen ylös. Joka tapauksessa minulla ainakin on henkisesti ja fyysisesti hieman parempi olo lenkin jälkeen. :)

3. Itsensä voittamisen fiilis
Se tunne, kun juoksetkin hieman pidemmän lenkin, kuin olit ajatellut, ja silti jaksat juosta koko matkan!

4. Kesän tuoksu
Lenkkeilen enimmäkseen kesällä. Silloin luonto ja ympäristö tuoksuvat todella hyviltä. Liikun paljon paikasta toiseen autolla, ja auton sisällä ei paljoa tällaisia kesän merkkejä havainnoida. Siksi onkin niin riemullista lenkillä ollessa haistaa esim. metsän tuoksu tai ensimmäisen lämpimän päivän tuoksu tai erilaisten kukkasten tuoksu.

5. Teknologia
Teknologia ylettyy nykyään joka paikkaan, mutta mielestäni se on vain hyvä. On kiva seurata omaa lenkin pituutta, aikaa ja kalorien kulutusta. Varsinkin kun se tapahtuu niin helposti, että ottaa vain kännykän mukaan ja laittaa Sports Trackerin päälle.

Kivoja lenkkihetkiä kaikille!

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti