maanantai 2. heinäkuuta 2012

Päivän top 5: Facebook

1. Facebook ja syntymäpäivät
Se on niin kätevää, että Facebook muistuttaa aina kavereitten synttäreistä. Koskaan ei itse tarvitse niitä muistaa tai laittaa kalenteriin ylös, kun Facebook on sen tehnyt jo pyytämättä. Facebookin kautta on myös helppo onnitella, vaikka kaikki tietävätkin, että sitä kautta onnitellessani ollaan nähty vähiten vaivaa toisen eteen.

2. Luvallinen kaverin elämän seuraaminen
Itse en koskaan pyydä ketään Facebook-kaverikseni, mutta jos joku pyytää minut, niin sitten on aina kiva seurailla Facebookin kautta, mitä kenellekin on elämässä tapahtunut. Jotkut ovat yllättävän avoimiakin Facebookissa, vaikka omaavat sen 500 kaveria eli eivät voi kaikkia tuntea "todella hyvin". Itse en kauheasti tykkää enää tuottaa sisältöä Facebookiin, koska Facebookin käyttäjäehdot ovat aika monimutkaiset ja hallitsevat (+ mulla on pomo kaverina :D), mutta päivittäin vietän kyllä paljon aikaa facessa lukien mitä muille kuuluu.

3. Feissarimokat


Yksi parhaimpia juttuja Facebookissa on se, että ihmiset mokailevat julkisesti niin paljon siellä. Jotkut ihan vahingossa, mutta jotkut myös haluavat tarkoituksella kertoa outoja/hassuja/hämäriä tapahtumia, mitä heille on tullut vastaan elämässä. Näitä on hauska lukea varsinkin Feissarimokien sivuilta. Siellä tulee vastaan mitä ihmeellisempää idiotismia, mahtavaa! :)

4. Parisuhdestatukset
Facebook kertoo aina, kun joku on eronnut ja joku aloittanut seurustelun tai mennyt naimisiin. Hauskinta on kuitenkin se, kun joku elää jonkin sortin on-off-suhteessa ja päivittää joka kerta Facebookia, kun on eronnut tai palannut yhteen exänsä kanssa. Mielestäni se on hieman huvittavaa, enkä itse sitä Facebookissa julkisesti kertoisi. Mutta onneksi joku kertoo, niin on viihdettä meille muille.

5.Facebook-tempaukset ja uutisoinnin nopeus
Facebookissa järjestetään mitä ihmeellisempiä tempauksia, mihin on helppo osallistua, sillä yleensä pelkkä like-napin painallus riittää. Facebookissa voi helposti saada julkisuutta tärkeälle asialle tempauksen muodossa. Ihmiset jakavat tietoa herkästi kavereilleen ja sitten taas nämä omille kavereilleen, tieto liikkuu todella nopeasti Facebookissa.

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti