sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Päivän top 5: Ikävimmät asiat arjessa

Listataan tällaisen harmaan ja sateisen päivän kunniaksi hieman ikäviä arkijuttuja:

1. Herääminen
Niin monena aamuna on juuri tuollainen olo kuin kuvassa yllä. Herääminen ei koskaan ole kivaa, jos sitä ei saa tehdä omaan tahtiinsa ilman herätyskelloa. Nyt kesällä, kun on valoisaa, se on hieman helpompaa, mutta talven tullessa taas yhtä tuskaa!

2. Töihinmenopakko
Tämä ikävä fakta kohtaa valtaväestöä 5 päivää viikossa 11 kuukautena vuodessa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Itselläni on se ihana etu, että voin tehdä tarvittaessa työni myös kotoa käsin. Jos on erittäin paha aamu, voin jättää töihin kiiruhtamisen väliin ja vain avata läppärin kotona ja alkaa tehdä töitä.

3. Imurointi

Inhoan imurointia! Kauhea meteli, tulee kuuma ja aina hetken kuluttua pölypallot löytävät tiensä nurkkiin taas. Jos olisin rikas, joku muu saisi imuroida minun poissaollessani asuntoni elämäni loppuun saakka :D

4. Ruuanlaitto
Ruuanlaitto voi olla todella mukava ja rentouttava harrastus, mutta jos pitää joka arkipäivä miettiä mitä sitä nyt taas tänään söisi ja mitä jaksaisi kokkailla pitkän työpäivän jälkeen, voi se olla myös hieman raskasta. Olen joskus erehdyksissäni käynyt kokkikoulun, kuvitellen, että ruuanlaitto olisi yhtä mukavaa ammattina, kuin harrastuksena. Se ei todellakaan ole! Siitä ehkä pienet traumat jäänyt ;) Mutta silloin tällöin harrastuksena kokkailu on erittäin hauskaa!

5. Nukkumaanmeno
Kuvat lainattu.
Miksi ihmeessä ruikutan nukkumaanmenon vaikeudesta, jos juuri valitin heräämisen tuskasta, right? :D No! Nukkumaan meneminen voi olla ihan yhtä vaikeaa, kuin herääminen, jos sitä ei tee silloin kun itseä alkaa väsyttää. Monesti pitää esim. mennä aikaisemmin nukkumaan, jos tietää, että seuraavana aamuna on aikainen herätys. Tuo on kuitenkin se huonoin syy mennä sänkyyn, sillä jos ottaa paineita siitä mihin mennessä pitäisi nukahtaa, ei varmasti nukahda siihen mennessä. Se on kamalaa, miten tämä suorituskeskeinen yhteiskunta säätää senkin koska meidän pitää nukkua, heh ;D

Näistä huolimatta, mukavaa arkea kaikille! :)

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti