lauantai 30. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Pelkkä ajatuskin yököttää

1. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joku mun kotona olevista vieraista olisi salaa vihainen/katkera mulle ja vessassa käydessään pesisi mun hammasharjalla vessanpönttöä tai omaa takalistoaan. Yök! (p.s. piilotan aina hammasharjani, kun pidän bileet! :D )

2. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joutuisi tekemään, niin kuin jackass:issä kerran tehtiin, että nieltiin raakaa kananmunaa ja jotain vihanneksia, ja kinkkua  ym. Sitten oksennettiin se seos pannulle, paistettiin munakkaaksi ja syötiin se oma oksennusmunakas.. Yök!

3. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joku pilallaan saisi sut syömään koirankakkaa silleen, että ehdit oikein purasta sitä ja maistaa ennenkuin tajuat mitä se onkaan. Yök! Miten sen ällötyksen sais enää pois hampaistaan???

4. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että löytäisit jostain kadulta itsensä päälle oksentaneen ja allensa kusseen pultsarin ja sun antama tekohengitys olisi sen ainut tapa selvitä hengissä. Eihän sitä voi ihmisen antaa kuolla, mutta miten siihen voisi koskeakaan..? Yök!

5. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että söisit rauhassa salaattia ravintolassa ja yhtäkkiä huomaisit jonkun jääneen sun hampaan väliin. Koitat ensin saada sitä kielellä pois, mutta ei onnistu, ja sitten otat sen sormilla pois. Tämän jälkeen huomaat, että se on pieni kihara (häpy)karva, joka on tullut juurikin sieltä, mistä sen pelkäät tulevan. Yök!


- Toe

Aamupäivän lenkki

Kävin hetki sitten lenkillä. Unohdin laittaa Sports trackerin päälle aluksi, siksi lenkki näyttää siltä kuin olisin lähtenyt eri paikasta, mihin olen lopulta päätynyt. Lenkki oli lähes sama kuin viime kerralla (näkyy tuossa tuo alempi rivi), mutta tällä kertaa en jaksanut juosta koko lenkkiä, vaan kävelin muutamat parin sadan metrin pätkät. 


- Toe

perjantai 29. kesäkuuta 2012

WLH:n Juhannustanssien homokohusta

Kerron niille, jotka eivät tästä ole kuulleet, lyhyesti mistä on kyse, sillä keskustelu on jo poistettu WLH:n facebook-sivuilta:
ELi WLH järjesti Juhannustanssit, missä ilmeisesti oli jonkin sortin fiftariteema. Tansseissa DJ oli kuuluttanut kappaleiden välissä, että tanssilattialla on 4 naisparia, että koittakaahan miehet nyt ryhdistäytyä ja hakea naisia tanssimaan. Toinen välispiikki oli, että naiset ovat laittaneet itsensä kauniiksi miehiä varten. Ja tosiaan tästä se kaikki sitten lähti.

Riikka Henttonen avautui WLH:n facebook-sivuilla siitä miten syrjiviä ja heteronormatiivisia nuo DJ:n kommentit olivat. Hänen tyylinsä ilmaista asia oli varsin hyökkäävän ja loukkaantuneen oloinen, mistä vasta kaikki random nettitrollit innostuivatkin. Keskustelu äityi aika hurjaksikin ja lopulta ajautui aiheesta ties mihin roskaan. Jossain 400:nen kommentin kohdalla joku totesikin, että keskustelu on jo ajat sitten hautautunut paskaan ja niin se olikin. Kaiken kaikkiaan viestiketjuun tuli yli 700 kommenttia ja minä jaksoin lukea niistä noin kuutisensataa, kunnes sitten väsyin ja vain selasin loput sekoilukommentit läpi.

Surullisinta siinä oli, että asian ydin eli tasa-arvo unohtui jo alkumetreillä, kun ihmiset vauhkosivat puolin ja toisin mistä sattui. Henttosesta tehtiin tässä keskustelussa täysi pelle ja hän sai sellaisen kasan kuraa niskaansa, että tuskin moni on netissä sellaista kokenut. Henttonen voi toki osin syyttää itseään ja omaa provokatiivista käytöstään, mutta kyllä siellä tuli paljon paljon paskaa sen lisäksikin niskaan.

Toinen surullinen asia oli minusta ehdottomasti se, että eräs lesbonainen kommentoi keskustelua siten, että hänen mielestään on oikein, että homot pysyvät kaapeissaan eivätkä provosoi kulkemalla kaduilla esim. käsikädessä. Mitä hittoa???? Miten se on provoamista? En voi käsittää tuollaisia kommentteja lesbolta, kun varmasti hän on nähnyt kuinka paljon sen eteen on tehty töitä ettei homoja pidettäisi mitenkään heteroja alempiarvoisena ihmisryhmänä tässä yhteiskunnassa. Toki ymmärrän, että hän oli vanhempi lesbo ja oli elänyt sitä aikaa kun homoseksuaalisuus oli vielä rikos/sairaus.. Mutta maailma on muuttunut paljon sen jälkeen, ja jos edes homoseksuaali ei itse soisi itselleen samoja oikeuksia kuin muilla on, niin miten muut sitten voisivat myöntyä niihin. Olisi nyt edes hiljaa tuollaisessa julkisessa keskustelussa, jos ei parempaa argumenttia asiaan ole!!

Loppupeleissä tuosta keskustelusta tuli eeppinen trollaus niinkuin nettimokia tunnutaan kutsuvan.

Sanottakoon vielä, että kyseinen DJ pyysi kaksi kertaa erittäin asiallisesti anteeksi Henttoselta, että oli käyttänyt vahingossa tällaista syrjivää ilmaisua, mutta valitettavasti nekin kommentit hukkuivat siihen kaikkeen muuhun paskaan.

Minua henkilökohtaisesti eniten harmittaa, että homoista ja tasa-arvoasioista tehdään suuria vitsejä tällaisten tapausten takia. Itse en lähtisi pahoittamaan mieltä DJ:n kommenteista, mutta tasa-arvoista kohtelua toivoisin kaikille. Tavallaan arvostan Henttosen ajatusta, hyökkäävien kommenttien takana, mutta en niinkään välitä hänen tavastaan ilmaista itseään. Enkä kyllä monen muunkaan keskusteluun osallistuneen..

Toivottavasti tästä opittiin jotain puolin ja toisin. Itselleni keskustelu jätti toisaalta huvittuneen, mutta toisaalta ahdistuneen mielen. Vieläkö me ollaan tässä pisteessä? Homot taistelevat oikeuksistaan raivopäisinä ja heterot vain naurskelevat ja vitsailevat niille "sekopäille ja mielensä pahoittajille". Asioista on tärkeää puhua, mutta keskustelun sävy pitäisi pysyä asiallisena. Toivottavasti jatkossa pystytään vähän parempaan!


- Toe

Gigantti - asiakaspalvelun helmi (NOT!)

Oli mielenkiintoinen reissu tänään Giganttiin, kun olin varannut yhden H:n tulevista lahjoista sinne. Nettivaraus toimi itseasiassa erittäin moitteettomasti, ja jo parin tunnin päästä sain tekstarin, että tuotteen voi noutaa valitsemastani Gigantista. No sen voin sanoa, että kyseiseen paikkaan en enää yhtäkään tuotetta tilaa, sen verran huonoa palvelua siellä oli..

Menin Giganttiin sisään ja kysyin ensimmäiseltä vapaalta myyjältä, että mistä voisin noutaa varaamani ipodin. Hän katsoi hölmönä toista vapaata myyjää, joka sitten vastasi, että tuolla toisessa reunassa liikettä on kaksi myyjää, jotka voivat auttaa tässä asiassa. Noh minä sitten menin sinne toiseen reunaan odottamaan, että nämä myyjät vapautusivat asiakkaistaan. Ja samaan aikaan 3 myyjää toisessa reunassa liikettä seisoivat toimettomina. Kun toinen näistä varatuista myyjistä vihdoin ja viimein vapautui kysyin, että voiko hän auttaa minua. Hän sanoi "odota hetki, minulla on tässä hieman kesken vielä", ja naputti jotain koneelleen. Sen jälkeen hän totesi, että oikeastaan hänen vuoronsa päättyykin nyt, joten minun pitää odottaa tämän toisen myyjän vapatumista.

Okei sitten hieman jo ärsytti, mutta odotin, kun sen varaamani ipodin halusin. Kun tämä myyjä sitten lopulta vapautui ja kysyin häneltä varaamaani ipodia, naputtaa hän hetken konettaan ja sanoo sitten, että hae se tuolta noutopisteestä. Siinä kohtaa mietin vaan, että MITÄ VITTUA? Siis mietin, en sanonut ääneen :D

En ymmärrä ensinnäkään, miksi nämä vapaat myyjät eivät näe tietokoneiltaan samoja asioita kuin nämä ipod-specialistimyyjät. "Hieno" tietojärjestelmä Gigantilla. Toiseksi mietin, miksi minun piti odottaa tätä yhtä myyjää niin kauan vain siksi, että hän ohjaa minut taas uudelle tiskille? Miksi vapaat myyjät eivät suoraan voineet sanoa, että mene tuonne noutopisteeseen jonottamaan, saat sen sieltä?? Huoh..

En tietenkään voi yleistää tätä niin, että kaikissa Giganteissa olisi surkea palvelu, mutta tuolla Skanssin Gigantissa kyllä oli!

Noh onneksi sentään sain mukaani tämän pienen pinkin ipodin. Toivottavasti se on lahjan saajalle mieleinen  :) Olen ainakin nähnyt hieman vaivaa  ja kestänyt "Mitää? En mää tiiä... Mä oon vaan töissä täällä"-myyjiä saadakseni tämän tuotteen hänelle!



- Toe

Päivän top 5: Parhaat sipsit

1. Roasted Garlic & Salt

2. Spicy Mexican & Sourcream
 3. Sourcream & Onion renkaat

4. Kartanon perunalastuja Tilli & Kermaviili
 5. Nacho Cheese Balls

Kuvat lainattu.
- Toe

torstai 28. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Ruotsinlaivan sudenkuopat

1. Kaikki se "halpa" alkoholi


Laivallahan kuluu aina kauheasti rahaa, kun ajatellaan, että siellä on niin paljon halvempaa, että pitää oikein ostaa varastoon. Onhan siellä hieman halvempaa, tai isompia pulloja samaan hintaan, mutta ei ne nyt NIIIN edullsia ole, että ihan hamstraamaan kannattaisi ryhtyä. Ainahan se jälkikäteen v*****aa kun katsoo pankkitilin saldoa laivareissun jälkeen ;)

2. Ikuiset etkot hytissä
Siis etkoissahan ei ole mitään vikaa, etkot ovat mun baari-iltojen kohokohtia. Monesti en baariin jaksaisi lähtekään. Mutta! Jos sitä juo koko illan ja yön etkoilla taxfree juomiaan ja niitä onkin sitten ostettu oikein riittävästi, niin sitten on humalakin sitä luokkaa... Josta seuraakin seuraava kohta:

3. Kaamea krapula eikä poispääsyä laivasta kokonaiseen päivään!
 Voi sitä raukkaa, joka ei seuraavana päivänä jaksa enää juoda lisää alkoholia (eli yleensä minua). Se päivä on pitkä kuin nälkävuosi ja krapula korostuu kymmenkertaisena siihen nähden jos viettäisit sen omassa kodissa peiton alla pitsaa välillä syöden.


4. Kaverit kyllä jaksaa juoda

"Ei sun tarvii juoda jos et haluu, nuku vain ihan rauhassa" Juupajuu ja tuossa yllä on tämän lopputulos! :D Humalassa kaverit ramppaavat hyttiin ja ulos niin paljon, että et saa yhtään nukuttua. Tai pahimmassa tapauksessa tulevat niin hiljaa, ettet herää ja tekevät sinusta tuollaisen kiva taideteoksen.

5. Laivatutut ja peliautomaatit
Noh sitten seuraavana päivänä, kun vihdoin ja viimein saat kammettua itsesi sängystä ylös ja lähdet kiertelemään laivaa, moikkailee tai tuijottaa oudosti sinua ihan vieraat ihmiset ja tunnet olosi entistä tyhmemmäksi. Ja lopuksi tietty tuhlaat kaikki loput rahat peliautomaatteihin.

Kuvat lainattu.

- Toe

Pyyhkeistä

Pyyhkeet ovat yksi osa kylpyhuoneen sisustusta ja siksi niiden värimaailmaan ja laatuun kannattaa mielestäni panostaa.

Itse en niinkään tykkää räikeistä väreistä sisutuksessa, vaikka se voikin jossain tilanteissa piristää pelkistettyä sisustusta. Tässä alla muutamia pyyhkeitä, joita voisin omaan kylpyhuoneeseeni ostaa:










Kuvat lainattu.

- Toe

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Tupakoinnin negatiiviset vaikutukset elämässäni

En itse polta, enkä ole koskaan maistanutkaan tupakkaa, mutta kyllähän sitä jokaisen ihmisen elämässä on läheisiä, jotka polttavat ja se vaikuttaa kaikkiin ympärillä oleviinkin. Valitettavasti.

1. Setäni
Kuva lainattu ja ei siis liity setääni mitenkään

Setäni kuoli hieman yli 50-vuotiaana keuhkosyöpään. Hän poltti koko ikänsä tupakkaa. Vahvimmat häneen liittyvät lapsuudenmuistonikin  koskivat juuri tupakanpolttoa. Muistan kun olimme hänen luonaan yökylässä ja aamulla heräsimme pistävän hajuiseen punaiseen marlboroon,  jota hän poltti parvekkeella (haju tuli oven raosta tai tuuletusikkunan kautta). Kuinkahan monta lisävuotta hän olisi saanut, jos ei olisi polttanut tupakkaa..? :/


2. Isäni
Kuva lainattu ja ei siis liity isääni  mitenkään ;)
Isäni poltti tupakkaa 30 vuotta. Parasta tässä tarinassa on kuitenkin se, että 30 vuoden jälkeen hän päätti lopettaa tupakanpolton ja lopettikin kertaheitolla. Sen jälkeen hän ei ole polttanut yhtäkään tupakkaa yli 10 vuoteen! Hänellä tosin on vieläkin kuiva yskä, joka vaivaa päivittäin, ja itse pienessä mielessäni uskon, että se johtuu juurikin tuosta 30 vuoden tupakoinnista...

3. H
Kuva on lainattu, mutta saattaisi hyvinkin näyttää hieman minulta, kun olen vihaisena kieltänyt H:lta tupakoinnin :D
Exäni H poltti tupakkaa, kunnes osin omasta tahdostaan, osin painostukseni vaikutuksesta lopetti polttamisen. Parisuhteessa toisen tupakoinnissa on ällöttävää se, että vaikka tupakoinnista olisi jo tunteja, haisee toinen aina pahalta. Nielusta nousee paha haju hengitykseen, vaatteet haisevat ja hampaat kellastuvat. Ei mitään hurmaavia ominaisuuksia kumppanissa. H on myös sillä tavalla onnellinen tarina, että hän on ollut lähes kokonaan polttamatta jo pari vuotta, vaikka kuulemma aina välillä tekisi kovastikin mieli. Tupakka taitaa olla sellainen riippuvuuden aiheuttaja, että tupakanhimosta ei pääse kokonaan koskaan eroon, vaikka lopettamisesta olisi vuosia aikaa. Ei kiva.

4. Passiivinen tupakointi
Kuva lainattu, mutta kuvaa hyvin mun ajatuksiani ympärillä olevia tupakoitsijoita kohtaan
Muistatteko vielä sen ajan, kun aamulla heräsi baari-illan jäljiltä ja melkein oksensi, kun haistoi, miten järkyttävän röökiltä hiukset ja vaatteet haisivat? Se teki aina krapulasta tuplasti kauheampaa! Mutta todellisuudessahan kamalinta siinä oli se, että oli altistunut koko pitkän illan tupakan savulle, vaikka ei itse poltakaan. Olen onnellinen pikkusiskoni puolesta, että hän ei ole iästään johtuen koskaan tätä aikaa joutunut elämään.


5. Pissikset ja sähkötupakat
Tämä kuva on lainattu eikä tavallaan liity pissiksiin mitenkään, mutta jos koet olevasi pissis ja ymmärrät vähän englantia, niin kannattaa miettiä hieman tuota kuvan sanomaa.
No tämä ei varsinaisesti minuun ole vaikuttanut mitenkään negatiivisesti elämässäni, mutta kyllä se sai huokaamaan syvään, kun näin kaverini kaverin (ehkä noin 20v = menee vielä pissiksestä melkein) polttamassa sähkötupakkaa ja ylpeilemässä mistä lie makuvaihtoehdoista: "Tää sähkötupakka on niin siisti, kun voi polttaa persikan makuista röökiä ja vielä sisällä. Ihan sairaan hyvä juttu!". Huoh... Kyllä se sähkötupakankin nikotiini koukuttaa HEMMETIN PISSIKSET!!


- Toe  ;)

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Unelmieni matkakohteet

1. New York


2. Hawaiji

3. Brasilia

4. Australia

5. Florida (Orlando, Miami)

Kuvat lainattu



Pakko mainita tähän loppuun vielä muita "must see"-kohteita: Japani, Islanti, Filippiinit, Seyshellit, Kiina, Madagascar, Meksiko, Dominikaaninen tasavalta, Thaimaa, Vietnam, Uusiseelanti, Bali, Los Angeles, San Francisco, Dubai... Nämä nyt tulee ensimmäisenä mieleen, mutta varmasti unohdin monta kohdetta, jotka houkuttelevat minua luokseen!


- Toe

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lenkki

Tänään painoi vielä hieman Juhannuksena hankittu univelka, mutta päätin silti käydä lenkillä tasapainottaakseni viikonlopun aikana syötyjä herkkuja. Ihan hyvin jaksoin juosta (ainoastaan yhden ylämäen kävelin).


Juokseminen on jotenkin ihana harrastus, kun siinä saa olla rauhassa omien ajatustensa kanssa. Jos jokin raivostuttaa, kuten minua työkaverini käytös tänään, niin juoksemalla saa ajatukset pois ikävistä asioista, ja voi käyttää energiansa omaan hyvään oloon sekä jaksamiseen. Ja se tunne, kun on lenkki on valmis, ja on taas juossut hieman enemmän kuin ajatteli, että jaksaisi. Parasta! :)

- Toe

Päivän top 5: Parhaat jäätelöt

1. Ben & Jerry's Fairly Nuts
Kuva lainattu
Rakastan kaikkea kinuskiin ja toffeeseen liittyvää, ja tässä on yhdistetty aika mahtavasti mantelikrokantti karamellikastikkeeseen. Älyttömän hyvää ja kiva syödä kahdestaan tuollainen puolen litran pakkaus :)

2. Lipsi päärynämehujää
Kuva lainattu

Lipsi päärynämehujää on kivaa vaihtelua raskaille kermajäätelöille. Varsinkin jos on tosi kuuma, niin syön mielummin mehujäätä kuin kermajäätelöä. Pieni herkku kesään.

3. Lakritsajäätelötuutti
Kuva lainattu
Mums, herkkujätski tämäkin. Vaikka en muuten niinkään lakritsia syö, niin jäätelön muodossa se on erittäinkin hyvää.

4. Minttujäätelö
Kuva lainattu
Minttujäätelö taitaa olla minulle sellainen "all time favourite" jäätelö. Yleensä aina jos ostan jäätelökioskista irtojäätelöpalloja, on valintani minttupallo tai minttupallo ja jokin muu maku.

5. Vaniljapehmis
Kuva lainattu
Pehmis on vaan tosi hyvää ja pehmismauista valitsen yleensä vaniljan (ainakin mansikkaa ei ole).

- Toe

Seacret

Muistatteko ne ärsyttävät ihonhoitotuotteita myyvät myyntikojut, joissa oli erittäin aktiiviset ja suomalaisesta näkökulmasta jopa hyökkäävät myyjät? Ne joissa tyrkytetään kokeilemaan käsirasvaa tai kynsienhoitotuotteita tai ihonkuorintasuolaa jne? Ne jotka ovat nykään ympäri maata ihan oikeissa liiketiloissa, mutta silti ne yli-innokkaat myyjät hakevat potentiaalisia asiakkaita liikkeen liepeiltä ostoskeskuksissa?

Juu eli nämähän ovat Seacret-tuotteita myyviä liikkeitä ja henkilökohtaisesti heidän myyntitekniikkansa hirvittää minua hieman, mutta tuotteet ovat aivan ihania! Itse kiersin ennen kaukaa kyseiset putiikit myyntitavan takia, mutta exäni H joutui kerran heidän "uhrikseen" ja osti melko hintavankin ihonkuorintasuolan (maksoi n. 35€), joka oli tuoksultaan kranaattiomena. Minäkin sitten kokeilin tätä tuotetta ja se oli mielestäni todella toimiva ja hyväntuoksuinen! Tuotesarjassa on myös samantuoksuinen vartalovoide, jota minulla myös on (nykyään, kun olen itsekin uskaltautunut kyseisiin liikkeisiin). 


Vartalonkuorinta-aineesta jää öljyinen pinta ihoon, mutta se on esimerkiksi jalkoja sheivattaessa erittäin kätevää, kun ensin kuorii ihon tuolla suola-öljy kuorinta-aineella ja sen jälkeen voi sheivata jalat ilman mitään sheivausgeelejä tai saippuoita, koska ihon pinta jää liukkaaksi öljystä. Tuote koostuu tosiaan tuoksuvasta öljystä ja suolasta, ja toimii erittäin hyvin. Iho tulee pehmeäksi ja sileäksi kuorinnan jälkeen.


Haluaisin kovasti tutustua myös muihin Seacretin tuotteisiin, mutta jos sinne liikkeeseen eksyy, niin sieltä ei koskaan pääse ilman tuskastumista tai ostoksia ulos :D Viimeksikin kun olin ostamassa pelkkää kuorinta-ainetta lähdin kaupasta kuorinta-aineen ja varatalovoiteen kanssa, sillä hinta muuttui kolmisen kertaa ostoksia tehdessäni. Koko ajan myyjä muisti uuden supertarjouksen, joka heillä oli juuri ostamaani tuotteeseen liittyen. Heh, hieman erilaista kaupankäyntikulttuuria, mutta tuotteita suosittelen silti vahvasti!


Nähtävästi tuotteita voi netistäkin tilailla, jos on yhtä vaivaantunut tuosta tyrkytyskulttuurista kuin minä ;)

Seacretin nettisivut löytyy täältä:
http://www.seacretspa.com/


- Toe

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Ihana Juhannus saaristossa on nyt takanapäin ja olo on hieman nuutunut, mutta voin sanoa, että oli aivan huippureissu! Ilma oli perjantaina upea ja paikka, johon menimme huokui idylistä saaristolaismaisemaan.

Siellä oli aivan ihana ilma ja kaunista saaristolaismaisemaa.

Grillikatos, jossa vietimmekin suurimman osan illasta.
"Melkein kokko" eli grillikatoksen tuli ;)
Kuvani ovat hieman surkeita, koska taisin keskittyä illan aikana kuvaamisen sijaan johonkin muuhun. Onneksi  saan myöhemmin ystävältäni kuvia hänen kamerastaan, johon niitä olikin kertynyt parisen sataa.. :D

Täällä vietimme Juhannuksen:
http://www.gullvivan.aland.fi/fin/index_fin.html
Voin lämpimästi suositella paikkaa! Ja muistakaa, että pienestä ruotsinkielentaidosta ei ole haittaa, jos tänne eksyy ;)

- Toe

torstai 21. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Kamalan ihanat "muotivillitykset", joihin olen itsekin sortunut joskus muinoin

1. Puhallettavat tuolit
Kuva lainattu Googlesta

Mulla oli juuri yllä olevan kuvan näköinen liila puhallettava tuoli ja siinä oli oikeasti mukava istua! Se raukka kuitenkin koki lajityypilleen tyypillisen kohtalon ja varmaan jo alle vuoden käytön jälkeen tyhjeni, eikä sitä saanut enää täytettyä, ku siinä oli reikä, nyyh :/

Nykyään en ikimaailmassa voisi kuvitella tuollaista sisustukseksi mihinkään muualle kuin uima-altaalle, mutta olihan se silloin joskus tosi hieno :)

2. Kolmiraitanappiverskat


Voi vitsit, en googlettamalla löytänyt kuvaa näistä, mutta kai kaikki nyt tietää mitä tarkoitan kolmiraitanappiverskoilla? Ne olivat varmaan aitoina adidaksen verskat...?, mutta meidän perheen verskat ostettiin aina Virosta, kun olivat niin paljon halvempia ja "ihan yhtä hyviä". Ja niille jotka kehtaavat myöntää etteivät tiedä, mitä ovat kolmiraitanappiverskat, niin ne olivat sellaiset verskat, missä oli molemmissa lahkeissa sivuilla koko jalan mittaiset kolme raitaa ja nappirivistö lahkeesta ylös saakka. Sehän olikin sitten kivaa, kun joku tykkäsi tehdä sellaisen pilan, että repäisi verskojen napit ylös saakka auki... Saattoi tulla vähän alaston olo pilan kohteelle :D


3. Napapaidat
Kuva lainattu Googlesta
Tää kuva ei nyt ihan vastaa mun muistikuvaa mun silloisesta napapaidasta, mutta ku ne oli silloin niin järkkyjä, ni oli joku vähän sitä muistuttava kuva pakko googlettaa. Mulla itellä taisi olla joku sellanen oranssi tai keltainen napapaita, missä oli tuollaiset T-paitahihat kuten kuvassa yllä ja luki keskellä "Hug me!" tai "Kiss me!" tai "I love you". Se vasta oli seksikäs muoti se! Tosin taisin itse olla vasta ala-asteella silloin ;)


4. Tamagotchi


Kuva lainattu Googlesta


Näitä hoivattiin, ruokittiin ja niiden kanssa leikittiin käsittämättömiä aikoja ettei pikku Tamagotchit kuolleet nälkään, tylsyyteen tai johonkin sairauteen, jos oikein muistan. Olihan se silloin ihan mukavaa ajanvietettä! :)


5. Spice Girls T-paidat
Kuva lainattu Googlesta


Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä (minun kohdallani) Spice Girls T-paidat. Ehkä tämän ei voi sanoa olevan ihan muotivillitys, mutta sanotaanko vaikka, että bändipaidat varmasti ovat olleet ja monilla ovat edelleenkin (yök :D ). Mutta minullapa oli joskus, ei yhtä, vaan kaksi Spice Girls T-paitaa! Niin kova fani olin . Toisen taisin ostaa ruotsin laivalta ja toisen ehkä Virosta..? Ne olivat kyllä silloin upeita paitoja, mutta aika pian nekin taisivat päätyä yöpaidoiksi.


- Toe