torstai 28. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Ruotsinlaivan sudenkuopat

1. Kaikki se "halpa" alkoholi


Laivallahan kuluu aina kauheasti rahaa, kun ajatellaan, että siellä on niin paljon halvempaa, että pitää oikein ostaa varastoon. Onhan siellä hieman halvempaa, tai isompia pulloja samaan hintaan, mutta ei ne nyt NIIIN edullsia ole, että ihan hamstraamaan kannattaisi ryhtyä. Ainahan se jälkikäteen v*****aa kun katsoo pankkitilin saldoa laivareissun jälkeen ;)

2. Ikuiset etkot hytissä
Siis etkoissahan ei ole mitään vikaa, etkot ovat mun baari-iltojen kohokohtia. Monesti en baariin jaksaisi lähtekään. Mutta! Jos sitä juo koko illan ja yön etkoilla taxfree juomiaan ja niitä onkin sitten ostettu oikein riittävästi, niin sitten on humalakin sitä luokkaa... Josta seuraakin seuraava kohta:

3. Kaamea krapula eikä poispääsyä laivasta kokonaiseen päivään!
 Voi sitä raukkaa, joka ei seuraavana päivänä jaksa enää juoda lisää alkoholia (eli yleensä minua). Se päivä on pitkä kuin nälkävuosi ja krapula korostuu kymmenkertaisena siihen nähden jos viettäisit sen omassa kodissa peiton alla pitsaa välillä syöden.


4. Kaverit kyllä jaksaa juoda

"Ei sun tarvii juoda jos et haluu, nuku vain ihan rauhassa" Juupajuu ja tuossa yllä on tämän lopputulos! :D Humalassa kaverit ramppaavat hyttiin ja ulos niin paljon, että et saa yhtään nukuttua. Tai pahimmassa tapauksessa tulevat niin hiljaa, ettet herää ja tekevät sinusta tuollaisen kiva taideteoksen.

5. Laivatutut ja peliautomaatit
Noh sitten seuraavana päivänä, kun vihdoin ja viimein saat kammettua itsesi sängystä ylös ja lähdet kiertelemään laivaa, moikkailee tai tuijottaa oudosti sinua ihan vieraat ihmiset ja tunnet olosi entistä tyhmemmäksi. Ja lopuksi tietty tuhlaat kaikki loput rahat peliautomaatteihin.

Kuvat lainattu.

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti