torstai 21. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Kamalan ihanat "muotivillitykset", joihin olen itsekin sortunut joskus muinoin

1. Puhallettavat tuolit
Kuva lainattu Googlesta

Mulla oli juuri yllä olevan kuvan näköinen liila puhallettava tuoli ja siinä oli oikeasti mukava istua! Se raukka kuitenkin koki lajityypilleen tyypillisen kohtalon ja varmaan jo alle vuoden käytön jälkeen tyhjeni, eikä sitä saanut enää täytettyä, ku siinä oli reikä, nyyh :/

Nykyään en ikimaailmassa voisi kuvitella tuollaista sisustukseksi mihinkään muualle kuin uima-altaalle, mutta olihan se silloin joskus tosi hieno :)

2. Kolmiraitanappiverskat


Voi vitsit, en googlettamalla löytänyt kuvaa näistä, mutta kai kaikki nyt tietää mitä tarkoitan kolmiraitanappiverskoilla? Ne olivat varmaan aitoina adidaksen verskat...?, mutta meidän perheen verskat ostettiin aina Virosta, kun olivat niin paljon halvempia ja "ihan yhtä hyviä". Ja niille jotka kehtaavat myöntää etteivät tiedä, mitä ovat kolmiraitanappiverskat, niin ne olivat sellaiset verskat, missä oli molemmissa lahkeissa sivuilla koko jalan mittaiset kolme raitaa ja nappirivistö lahkeesta ylös saakka. Sehän olikin sitten kivaa, kun joku tykkäsi tehdä sellaisen pilan, että repäisi verskojen napit ylös saakka auki... Saattoi tulla vähän alaston olo pilan kohteelle :D


3. Napapaidat
Kuva lainattu Googlesta
Tää kuva ei nyt ihan vastaa mun muistikuvaa mun silloisesta napapaidasta, mutta ku ne oli silloin niin järkkyjä, ni oli joku vähän sitä muistuttava kuva pakko googlettaa. Mulla itellä taisi olla joku sellanen oranssi tai keltainen napapaita, missä oli tuollaiset T-paitahihat kuten kuvassa yllä ja luki keskellä "Hug me!" tai "Kiss me!" tai "I love you". Se vasta oli seksikäs muoti se! Tosin taisin itse olla vasta ala-asteella silloin ;)


4. Tamagotchi


Kuva lainattu Googlesta


Näitä hoivattiin, ruokittiin ja niiden kanssa leikittiin käsittämättömiä aikoja ettei pikku Tamagotchit kuolleet nälkään, tylsyyteen tai johonkin sairauteen, jos oikein muistan. Olihan se silloin ihan mukavaa ajanvietettä! :)


5. Spice Girls T-paidat
Kuva lainattu Googlesta


Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä (minun kohdallani) Spice Girls T-paidat. Ehkä tämän ei voi sanoa olevan ihan muotivillitys, mutta sanotaanko vaikka, että bändipaidat varmasti ovat olleet ja monilla ovat edelleenkin (yök :D ). Mutta minullapa oli joskus, ei yhtä, vaan kaksi Spice Girls T-paitaa! Niin kova fani olin . Toisen taisin ostaa ruotsin laivalta ja toisen ehkä Virosta..? Ne olivat kyllä silloin upeita paitoja, mutta aika pian nekin taisivat päätyä yöpaidoiksi.


- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti