keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Materialistiset haaveet

Materialistiset haaveet.. niin, kenelläpä niitä ei olisi. Tässä minun top 5 suurinta materialistista haavetta, joiden toivon joskus toteutuvan:


1. Moottoripyörä


Kuva lainattu Googlesta
Joskus vielä teen sen ja ajan itselleni moottoripyöräkortin. Sen jälkeen hommaan itselleni tuollaisen ihanan valkoisen kyykkypyörän ja ajelen pitkin Suomen kesäisiä katuja. No okei, ehkä mulla ei ihan tuollaiseen ole varaa, mutta jonkun moottoripyörän aion vielä joskus itselleni hankkia, jotta pääsen kokemaan sitä vauhdin huumaa!




2. Kesämökki
Kuva lainattu Googlesta


Kesämökki meren tai järven rannalla. Voiko elämä kesällä sitä paremmaksi muuttua? Ei voi! Tämä on yksi suurista unelmistani, mutta pahoin pelkään ettei minulla koskaan ole varaan ostaa omaa kesämökkiä, ainakaan mistään Etelä-Suomesta, sillä hinnat täällä ovat melko hulppeita. Mutta aina saa unelmoida, eihän sitä koskaan tiedä jos ne saattaisivat vahingossa toteutuakin :)




3. Purjevene


Kuva lainattu Googlesta
Jos edellinen materialistinen haaveeni eli kesämökki ei koskaan toteudu, voisi tämä seuraava olla joskus myöhemmin hieman toteutettavissa olevampi vaihtoehto. Purjevene eli "liikkuva kesämökki".

Olen viimeksi purjehtinut lapsena partiossa ollessani, mutta aina kun näen purjeveneitä, tulee minulle suuri kaipuu päästä itsekin purjehtimaan. Purjehtiminen on niin kesäinen harrastus ja ihanaa luonnon helmassa olemista.




4. Maailmanympärimatka


Kuva lainattu Googlesta
Matkustelu on aina ollut suuri haaveeni ja sitä meinaankin koko elämäni toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Joskus minun täytyy vielä päästä maailmanympärimatkalle! En usko, että siitä saatavia kokemuksia pystyy rahalla tai millään muullakaan mittaamaan, jotkus asiat pitää vain nähdä ja kokea itse.




5. Lottovoitto
Kuva lainattu Googlesta


Tämä perinteinen ja hölmö haave, joka ratkaisee kaikki ongelmat, mitä elämässä on, eikö niin? :D No joo, ei ihan, mutta koko ikänsä sitä tekee töitä, että saisi rahaa, että voisi toteuttaa omia haaveitaan, joten eipä se pahitteeksi olisi jos sitä jostain hiukan voittaisi ja sitä kautta pääsisi nopeammin kiinni unelmiinsa :) Mutta tämä ei siis ole realistinen haave, kuten aiemmmat (tai ainakin osa niistä). Tämä on vaan tämmönen "ois ihan kiva"- juttu.




Toki minulla on kaikenlaisia pienempiä materialistisia haaveita vaikka ja kuinka, mutta niiden luetteluun menisi aivan liikaa aikaa! Ja siitä tulisi top 5:n sijaan top 1000 ja paaaljon yli :D




- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti