maanantai 25. kesäkuuta 2012

Seacret

Muistatteko ne ärsyttävät ihonhoitotuotteita myyvät myyntikojut, joissa oli erittäin aktiiviset ja suomalaisesta näkökulmasta jopa hyökkäävät myyjät? Ne joissa tyrkytetään kokeilemaan käsirasvaa tai kynsienhoitotuotteita tai ihonkuorintasuolaa jne? Ne jotka ovat nykään ympäri maata ihan oikeissa liiketiloissa, mutta silti ne yli-innokkaat myyjät hakevat potentiaalisia asiakkaita liikkeen liepeiltä ostoskeskuksissa?

Juu eli nämähän ovat Seacret-tuotteita myyviä liikkeitä ja henkilökohtaisesti heidän myyntitekniikkansa hirvittää minua hieman, mutta tuotteet ovat aivan ihania! Itse kiersin ennen kaukaa kyseiset putiikit myyntitavan takia, mutta exäni H joutui kerran heidän "uhrikseen" ja osti melko hintavankin ihonkuorintasuolan (maksoi n. 35€), joka oli tuoksultaan kranaattiomena. Minäkin sitten kokeilin tätä tuotetta ja se oli mielestäni todella toimiva ja hyväntuoksuinen! Tuotesarjassa on myös samantuoksuinen vartalovoide, jota minulla myös on (nykyään, kun olen itsekin uskaltautunut kyseisiin liikkeisiin). 


Vartalonkuorinta-aineesta jää öljyinen pinta ihoon, mutta se on esimerkiksi jalkoja sheivattaessa erittäin kätevää, kun ensin kuorii ihon tuolla suola-öljy kuorinta-aineella ja sen jälkeen voi sheivata jalat ilman mitään sheivausgeelejä tai saippuoita, koska ihon pinta jää liukkaaksi öljystä. Tuote koostuu tosiaan tuoksuvasta öljystä ja suolasta, ja toimii erittäin hyvin. Iho tulee pehmeäksi ja sileäksi kuorinnan jälkeen.


Haluaisin kovasti tutustua myös muihin Seacretin tuotteisiin, mutta jos sinne liikkeeseen eksyy, niin sieltä ei koskaan pääse ilman tuskastumista tai ostoksia ulos :D Viimeksikin kun olin ostamassa pelkkää kuorinta-ainetta lähdin kaupasta kuorinta-aineen ja varatalovoiteen kanssa, sillä hinta muuttui kolmisen kertaa ostoksia tehdessäni. Koko ajan myyjä muisti uuden supertarjouksen, joka heillä oli juuri ostamaani tuotteeseen liittyen. Heh, hieman erilaista kaupankäyntikulttuuria, mutta tuotteita suosittelen silti vahvasti!


Nähtävästi tuotteita voi netistäkin tilailla, jos on yhtä vaivaantunut tuosta tyrkytyskulttuurista kuin minä ;)

Seacretin nettisivut löytyy täältä:
http://www.seacretspa.com/


- Toe

1 kommentti:

  1. itse lempäälän ideaparkissa tutustuin juuri nihin tuotteisiin (aivan ihania) eikä minusta myyjä ollut mitenkään tyrkky, ostin mitä tarvitsin :-)

    VastaaPoista