sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Kesä

Vaikka ulkona onkin hieman sateinen ilma, otetaan silti ensimmäiseksi top 5:n aiheeksi iki-ihana kesä! Tässä siis 5 parasta asiaa kesässä:

1. Auringonlasku

Auringonlaskut ovat upeita! Jokaisen pitäisen ainakin kerran kesässä katsoa ja ihastella laskevaa aurinkoa jossain rauhallisessa paikassa luonnon keskellä. Ne hetket tekevät tästä maailmasta kauniimman paikan  olla ja elää.


2. Rusketus

Kuva lainattu Googlesta
Suomalaisilla on melko vaalea iho ja pitkän talven aikana se muuttuu helposti jopa kalpeaksi. Mielestäni iho näyttää paljon kauniimmalta ja terveemmältä, kun se on saanut hieman rusketusta pintaan. 
Mutta järki käteen myös rusketushommissa, ei siis kuten kuvassa yllä :D ^


3. Uiminen

Uiminen on ihanaa! Varsinkin, jos vesi on lämmintä :) Vielä parempaa se on ulkomailla, missä vesi on kirkasta ja voi myös sukellella ja snorklailla. Siellä veden alla on ihan omat uskomattoman hienot maisemansa.
Rakastan puhallettavia vesileluja ja ilmapatjoja, joiden päällä voi vain loikoilla lämpimässä vedessä. Taisin olla pienenä oikea vesipeto (ehkä vähän vieläkin, ainakin sydämestäni :)   ).


4. Kesäsade
Kuva vanhan asuntoni parvekkeelta ,
missä aurinko paistaa ja vettä sataa yhtä aikaa.

Kesäsade tuoksuu hyvältä ja se on lämmintä. Kesäsade tulee monesti kaatamalla, ja jos kesällä kastuu yllättävän sateen takia, se ei yleensä harmita yhtään niin paljon kuin muina vuoden aikoina. Kesällä sade on vaan jotenkin ihanaa ja se herättää koko luonnon eloon :) 

Haluan joskus vielä kokea sen täydellisen elokuvahetken, kun seison kesäisessä kaatosateessa suutelemassa rakastani!


5. Onnellisuus

Välillä tuntuu, että sitä oikein herään eloon, kun tulee kesä. Päivät pitenevät, ilmat lämpenevät ja olo kohenee kummasti. Kaikki tuntuu, näyttää ja on paremmin! Kesä tekee ihmisistä iloisempia, energisempiä ja minusta silminnähden onnellisempia. Siksi en välillä ymmäräkään, miksi yhä edelleen asun täällä kylmässä, pimeässä pohjolassa, missä kesä kestää vain muutamia kuukausia.


Olisipa aina kesä <3

- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti