lauantai 30. kesäkuuta 2012

Päivän top 5: Pelkkä ajatuskin yököttää

1. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joku mun kotona olevista vieraista olisi salaa vihainen/katkera mulle ja vessassa käydessään pesisi mun hammasharjalla vessanpönttöä tai omaa takalistoaan. Yök! (p.s. piilotan aina hammasharjani, kun pidän bileet! :D )

2. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joutuisi tekemään, niin kuin jackass:issä kerran tehtiin, että nieltiin raakaa kananmunaa ja jotain vihanneksia, ja kinkkua  ym. Sitten oksennettiin se seos pannulle, paistettiin munakkaaksi ja syötiin se oma oksennusmunakas.. Yök!

3. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että joku pilallaan saisi sut syömään koirankakkaa silleen, että ehdit oikein purasta sitä ja maistaa ennenkuin tajuat mitä se onkaan. Yök! Miten sen ällötyksen sais enää pois hampaistaan???

4. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että löytäisit jostain kadulta itsensä päälle oksentaneen ja allensa kusseen pultsarin ja sun antama tekohengitys olisi sen ainut tapa selvitä hengissä. Eihän sitä voi ihmisen antaa kuolla, mutta miten siihen voisi koskeakaan..? Yök!

5. Pelkkä ajatuskin yököttää..
..että söisit rauhassa salaattia ravintolassa ja yhtäkkiä huomaisit jonkun jääneen sun hampaan väliin. Koitat ensin saada sitä kielellä pois, mutta ei onnistu, ja sitten otat sen sormilla pois. Tämän jälkeen huomaat, että se on pieni kihara (häpy)karva, joka on tullut juurikin sieltä, mistä sen pelkäät tulevan. Yök!


- Toe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti